0 ks
Košík Vyhľadať
☰ Kategórie

Stokke NOMI Newborn set - voliteľné príslušenstvo k stoličke

NOMI BABY - v centre rodiny

Lehátko NOMI Baby je navrhnuté tak, aby poskytlo vášmu bábätku mäkké a útulné miesto uprostred rodiny. Vyššia poloha lehátka je ideálna pre komunikáciu s dieťaťom, hranie, kŕmenie a udržiavanie dobrého očného kontaktu s vašim bábätkom. 

Lehátko NOMI Baby ľahko premiestnite po celom dome bez ohľadu na to, kde potrebujete mať voľné ruky - a môžete jednoducho nastaviť polohu medzi takmer vodorovnou a mierne naklonenou aby vyhovovala meniacim sa potrebám vášho bábätka. 

S lehátkom sa dá jemne hojdať a zároveň hlavička vášho dieťaťa bude stabilizovaná. Dizajn lehátka NOMI Baby a mäkká látková výplň vytvára najútulnejšie hniezdo pre vaše novorodeniatko.

Keď vaše dieťa trochu zosilne, môžete začať používať viac vzpriamenejšiu polohu. To vám umožní ešte lepší očný kontakt za rodinným stolom - a ak si vaše dieťa zrazu bude chcieť zdriemnuť, lehátko ľahko nastavíte späť do takmer vodorovnej polohy.  Zapamätajte si ale, že niekoľko krátkych okamihov v Nomi Baby je pre Vaše dieťa lepšie ako jedna dlhšia doba.

NOMI BABY – čo je súčasťou balenia

Lehátko Nomi Baby sa dodáva spolu s obojstranným prateľným Oeko-tex® matracom a popruhmi. Vyberte si z dvoch farebných matracov s rozdielnou farbou na každej strane. 5 bodový pás môže byť použitý pre novorodencov ako 3 bodový.

Lehátko Nomi Baby jednoducho namontujete na nohu základnej zostavy stoličky Nomi Basic alebo Nomi Premium, ktorá nie je súčasťou balenia, kupuje sa samostatne. 

Báza lehátka Nomi Baby je dostupná v 4 farebných prevedeniach plastovej časti: black, coffe, grey a white

Matrac lehátka je obojstranný, dvojfarebný, dostupný v 2 farebných prevedeniach: pale pink a pale blue. Každé farebné prevedenie je z druhej strany sivej farby s názvom grey.

Výrobca: Stokke, NO

 

Inštruktážne videá:

https://www.youtube.com/watch?v=YKibUKLfFIk

https://www.youtube.com/watch?v=foDkMSc-S9w

https://www.youtube.com/watch?v=atEUdaQFs5k

 

 

Kód 500011
Výrobca Stokke NOMI
Cena
(s DPH)
129,00 € / ks